Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας προσέφερε ρούχα για παιδιά στη Μητρόπολη Ηλείας


 Συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ιματιοθηκών για παιδιά, η Συμπολιτεία Ολυμπίας και ο Όμιλος Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο μας προσέφεραν ρούχα για παιδιά και εφήβους στη Μητρόπολη Ηλείας.

Μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας κι εθελοντές επισκέφθηκαν το ίδρυμα της Μητρόπολης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κέντρο, του Δήμου Ήλιδας, όπου τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του Ιδρύματος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Φιλάρετος.

Η πρόεδρος της Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη 

στη συζήτηση με τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο τόνισε ότι «επιδίωξη της Συμπολιτείας είναι να δημιουργηθούν ιματιοθήκες σε ενορίες και να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν από την Εκκλησία. Όταν κάποιος έχει ανάγκη να μπορεί να πάει εκεί και να ζητήσει από τον ιερέα για το παιδί του αυτό που χρειάζεται. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μη θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιες δομές του κράτους για δικούς τους λόγους αλλά να τους είναι πιο εύκολο να απευθυνθούν στον Ιερέα της περιοχής τους γι’ αυτό το λόγο είμαστε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας έτσι ώστε όταν υπάρχει ανάγκη να προστρέχουν σε αυτήν και να αποτελεί στήριγμά τους. Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μικρών Ηλείων...».

**   Στη φωτογραφία ο Αρχιμανδρίτης κ. Φιλάρετος, τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας κ.κ. Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη και Κωνσταντίνος Κοντογιάννης και ο εθελοντής Παναγιώτης Μάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου