Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πρόσκληση τελετής έναρξης του πρώτου "Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας" στο "Μονοπάτι της Εκεχειρίας"


1 σχόλιο:

  1. Κατ αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αρμόδιους φορείς που αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα συμβολικό αγώνα για την ολυμπιακή εκεχειρία, το δικαίωμα στην ειρήνη και στο ευ αγωνίζεστε .
    Θεωρώ ότι η αποδοχή από την επιτροπή της συμμετοχής μου, είναι εξόχως τιμητική και με κάνει υπερήφανο ,αφού σε όλη μου τη διαδρομή έχω υπηρετήσει πιστά τα ολυμπιακά ιδεώδη , την ευγενή άμυλα και το ευ αγωνίζεστε .
    Η επιλογή μου αυτή δεν ήταν ο εύκολος δρόμος , ο πόνος και η υπερπροσπάθεια με έκαναν υπερήφανο και μπορούσα πάντα να κοιτάω τους συναθλητές μου στα μάτια .
    Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα που δεν υπάρχει πρώτος και τελευταίος , υπάρχει μόνο η κοινή διάθεση όλων των συμμετεχόντων να προστατεύσουν τα ολυμπιακά ιδεώδη και έτσι δεν θα έχω την αρνητική εμπειρία που είχα στον πρώτο φειδιππίδειο άθλο 490 χλμ,την ώρα που εγώ και οι άλλοι συναθλητές μου οι συνοδοί και οι κριτές καταθέταμε ψυχή , ο συμμετέχων στον αγώνα Γιώργος Ζαχαριάδης , δεν απάντησε ποτέ στα εύλογα ερωτήματα πολλών .
    1. Πως κατάφερε να φτάσει από την Τρίπολη στη Σπάρτη χωρίς να με προσπεράσει ενώ ήταν πίσω μου.
    2. Πως κατάφερε ενώ ξεκίνησε πέντε ώρες μετά από εμένα από τη Σπάρτη να φτάσει πριν από εμένα στο Μαλανδρένι χωρίς να με έχει περάσει.
    3. Πως πέρασε από τις αρχαίες κλεονές στον Αγ. Βασίλειο χωρίς να τον δει κανείς.
    4. Από πού πέρασε για να φτάσει στα Εξαμίλια.
    5. Γιατί δεν απάντησε ποτέ ποιος ήταν αυτός που τον τραβούσε με αυτοκίνητο στις στροφές του ευταξία .
    6. Πως έκανε τα τελευταία 8 χιλιόμετρα σε μισή περίπου ώρα ενώ στο Δαφνί δεν μπορούσε να περπατήσει.
    7. Πως έτρεξε τον αγώνα χωρίς υποστήριξη .
    8. Γιατί δεν απάντησε ποτέ γιατί έτρεξε σχεδόν το μισό αγώνα χωρίς κριτή.
    Οσο αυτά τα εύλογα ερωτήματα μένουν αναπάντητα θα παραμένει μια σκιά που προσβάλει τους διοργανωτές όλους τους αθλητές και όλους τους εμπλεκόμενους.

    Με εκτίμηση

    Γεώργιος Κουτσιούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή