Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με την πρόεδρο της
Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου και τον κ.Κωνσταντίνο Κοντογιάννη

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Συμπολιτείας Ολυμπίας με την Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, την οποία ενημέρωσαν για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει σχετικά με τον «Δρόμο της Εκεχειρίας 2018», την πορεία των έργων επί της Οικοτουριστικής διαδρομής Ήλιδας – Ολυμπίας, της πρόσφεραν αναμνηστικά των προηγούμενων διοργανώσεων και την κάλεσαν να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις της Αθήνας και της Ηλείας.

Η κα Σοφία Χίντζιου ανέλυσε στην κα Κουντουρά το διπλό έργο που πραγματοποιείται στο Μονοπάτι της Εκεχειρίας, με τα ενημερωτικά προς το κοινό έργα (πινακίδες, φυλλάδια, εφαρμογή), τα ήπια έργα (χωματουργικά, καθιστικά) με τη συνεργασία των δήμων αλλά και την διοργάνωση των εκδηλώσεων του «Δρόμου της Εκεχειρίας» με τη στήριξη της ολυμπιακής οικογένειας όπου εκτός από αθλητικά έχει και πολιτιστικά δρώμενα.
Η κυρία Κουντουρά ευχαρίστησε τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας και τόνισε  την τουριστική δυναμική της περιοχής που διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και το γεγονός ότι αποδίδουν οι προσπάθειες του Υπουργείου για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και την ανάδειξη νέων προορισμών υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» συμβάλλουν θετικά προς την κατεύθυνση αυτή. Η Υπουργός Τουρισμού διαβεβαίωσε ότι η υποστήριξη του Υπουργείου θα είναι ακόμη πιο ενεργή.
Υπενθυμίζεται ότι η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά ήταν από τους πρώτους που είχαν στηρίξει  την υλοποίηση της «Οικοτουριστικής διαδρομής Ήλιδας Ολυμπίας: Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου